anderson cottage

anderson cottage

dinsdag 9 november 2010

Even kijken.

Met deze foto staan Sem en Joyce op de site van http://www.greyhoundsinnood.nl/ onder vermelding van Foto van de dag.   Even kijken.  Liefs Marion , Sem en Joyce.

5 opmerkingen:

 1. Even gekeken, mis ook iedere dag een hond en twijfel soms. Maar nee ik begin er maar niet meer aan.
  Geweldige foto, zo lief ze daar liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverds he? Hebben jullie deze honden gered van de dood? Ik heb er laatst een stuk over gelezen hoe ze daar in Spanje mee omgaan in een woord AFGRIJSELIJK!!!
  Heel lief van jullie dat ze zo een goed tehuis hebben!

  Groeten,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatjes.........liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag hanneke, inderdaad hebben wij deze honden gered van de dood door ze beiden te adopteren. Greyhounds in Nood is helemaal geweldig, goede begeleiding met het adopteren van een windhond en 1 maal per jaar een heuse reunie, helemaal GEWELDIG. Sem komt uit Ierland, gered van de renbaan, en Joyce komt uit Spanje, ze was een zwerfhond met puppies, en ja ze hebben het bij ons te gek goed, Liefs Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marion geweldig om te horen dat er zo van die lieve mensen zijn om deze dieren te redden! Hoe is het eigenlijk met die puppies van Joys gegaan? En oh ja die poes die ik zie is ook fantastisch. Wat ik lees is die komen aanlopen bij jullie. Ik heb ook een kat waar ik geweldig blij mee ben.
  Groet Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...