woensdag 6 mei 2015

Voor en na, lekker spic en span .

 

Vandaag lekker de badkamer een sopbeurtje gegeven, opgeruimd heb ik al grondig dus dan is schoonmaken een makkie.  VoorNa.  alleen nog aan de buitenkant het raampje zemen, over een paar weken kan ik er niet meer bij want dan is het dichtgegroeid aan de buitenkant met heerlijke kamperfoelie en dan ruikt dat heerlijk. Een natuurlijk gordijntje hebben we dan. In het bad staan onze winterschoenen, ja je moet wat als je zo klein woont he ? 54 m2 in totaal.De slaapkamer voor....En nog niet helemaal na...want met zoveel quilts in huis gaat er natuurlijk eentje op bed...Genoeg te kiezen, de meisjes hebben al een schone quilt op hun bedje in de woonkamer maar nu eentje voor ons bed.Ik denk deze, leuk he ?
Ja, dat ziet er veel beter uit dus dit word hem dan ....de na foto...En wat houd ik van de wind in m'n lakens maar het ziet er nu erg donker uit. Vlug naar binnen.
Zie je de donkere wolken ?Nog even nieuw wasmiddel gemaakt, ik had er langer mee kunnen doen als ik niet zo lekker had uitgedeeld.Er gaan 2 zakken soda in deze pot, lekker voorraad dus.
Morgen bijvullen met water en dan kan ik weer een hele tijd vooruit.
Hubbie voor.En hubbie na.

Het werd hem te warm met de baard en met een las helm op is dat echt niet zo lekker kan ik me zo voorstellen en zo te zien is hij er erg blij mee.
 Alles weer lekker spic en span.


                                                 Geniet ervan , Liefs Marion


 

15 opmerkingen:

 1. Je man lijkt wel tien jaar jonger zonder baard en snor, wat een verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jonger of niet, k vind een baard erg leuk staan bij je man! Lekker als alles weer schoon en opgeruimd is he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn oudste is ook weer baardloos: was een beetje uitgeschoten met bijscheren. Ik blij: hij ziet er weer jaren jonger uit. Net als jouw Hubbie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja. De man is toch het grootste verschil ;-). Heerlijk. Zo voor & na foto's. Daarom doen we het! Voor het eindresultaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik hou wel van een baardje. Wat ziet het er weer gezellig uit met die mooie quilt. Lekker slapen in een schoon nestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig weer allemaal....je mannetje ziet er echt beter uit hoor zonder baard....tjee wat een verschil..veel jonger ....ik zeg goed bezig!!!....x!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn hub heeft ook al een aantal jaar een baard en ik vind het hip, zonder baard staat jou man ook erg goed. En wat ben je lekker bezig geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker fris weer allemaal... ook Hubbie! Ik ben toch niet zo van de lange baarden. Maar een paar stoppels, daar ben ik helemaal aan gewend. Jan scheert zichzelf zo eens in de 4 dagen :o

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's van voor en na de spic en spanacties waar zelfs de man inhuis aan "moest" geloven. Heel inspirerend hoor Marjon! Ik ga gelijk ook aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er gezellig uit! En voor een toch niet zo groot huis, vind ik de ruimtes wel groot lijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Marion, zeg maar tegen Hubby, dat ik hem zo 10x leuker vindt! Maakt hem veeeeel jonger.....en een leuk blog wat je hebt ik kijk er graag na! Ook die lieve windekinderen en jullie kat. En dan al dat lekkere eten mmmm....je at laatst aardappelsalade zag er erg lekker uit, welke ingredienten gebruik jij daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kind wat een heeeeeeerlijk logje! zo lekker opgeruimd...zo fijn om te zien!ik kom net thusi van mijn schoonzus..ik help haar iedere week met haar huis, zij is dus aan kant maar nu moet ik toch echt hier in mijn eigen hutje aan de slag!maar als ik jouw foto's zie krijg ik er meteen weer zin in!thanx!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het geweldig hoe smaakvol en gezellig jullie het maken in jullie knusse huisje. Ziet er weer erg spic en span uit en ja, persoonlijk vind ik Hubby zo stukken jonger uitzien. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn je huisje weer fris en fruitig ! Ik hou van een roeg baardje, grandpa liet vorig jaar zijn baard staan , die mag er nooit meer af. Hij is nu mijn eigenste Brad Pitt :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Marion, Zonder baard is beter. En ken je de uitdrukking Klein maar Fijn.Groetjes aan je honden, Tony

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion