anderson cottage

anderson cottage

zaterdag 29 september 2012

Help, ik heb geen plaats !!!


Weer een overwinning in Anderson cottage, ons Bregje , we noemen haar ook wel BRECHTELD , omdat ze zoooo groot is, stapte vanmorgen dan ook eindelijk in ons bed !!!  JIPPIEJAJEEH !!!!


Nikki ligt in m'n armen, want ze vind het geweldig lekker om gekroeld te worden, wat ik als hondenmama ook heel fijn vind om te doen. En nee , we hebben geen extreem groot bed, 160 bij 200 , dus wel normaal.
En nee, wij vinden het niet vies om ze bij ons te hebben.
En hiep hiep hoera voor onze BRECHT dat ze dat durft, een hele overwinning voor ons windekind.
Elke dag mogen we zien dat ze groeien, en in zichzelf gaan geloven, heerlijk toch ?

Dit zijn van die dagelijkse simpele dingen waar ik zo intens van kan genieten !!!

Geniet ervan , Liefs Marion

16 opmerkingen:

 1. Ha Marion,
  Ik kan me voorstellen dat je blij bent dat ze zich inmiddels zo happy voelt bij jullie dat ze spontaan op bed is gesprongen.Zo zie je maar weer dat je met veel geduld en liefde heel wat kunt betekenen voor haar.Ik zou er heel erg ontroerd van raken en een traantje moeten wegpinken.Liefs van Lien uit Arcen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat ze zih zo gaat thuis voelen bij jullie toch en nu er ook bij komt. Bij mij precies zo, ik ben alleen en er slaapt een wolfshond aan het voeteneind op bed en mijn jack russel slaapt naast me en dan komt er s'nachts nog wel eens een poezenbeest kijken, heerlijk toch vooral nu ik alleen ben kan ik daar echt van genieten hoor.................gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een memorabele dag voor jullie, geweldig dat ze inmiddels zo vrij zijn. Lekker knus zo met z'n allen en vooral in de koude tijd die we tegemoet gaan. Geniet maar lekker van deze ochtenden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om die honden zo bij je te hebben! Ik geniet er ook altijd van... Manlief vind honden in bed niet zo fijn, maar af en toe op zaterdagmorgen mogen ze even in bed om te kroelen. Echt genieten! Fijn dat het zo goed gaat met Brechtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig !!! gaaf hoor...ook hier liggen er twee op bed hoor...helemaal niet vies.....hahahahaah!!...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dat ze zichzelf zo overwonnen heeft. Ik hoef niet te zeggen "geniet ervan" want dat doe je overduidelijk al!! Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een overwinning!

  Groetjes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien is het wel juist jullie geduld,dat maakt,dat je hond steeds meer durft. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha, ha, je kunt bij plaatsgebrek altijd zelf nog op hun bankje gaan liggen met hubbie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahah helemaal geweldig! lijkt me supergezellig juist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig, krijg er tranen van in mijn ogen. Ik zou willen dat ik ook even lekker met ze kon knuffelen! Blijf ze maar lekker vertroetelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heerlijk zo'n hondenfamilie op bed. Zelf mogen de honden niet op bed bij ons, maar dat komt, omdat mijn man allergisch zou kunnen reageren en dan zouden de honden weg moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat onroerend! Ik kan me voorstellen dat dit je veel doet. Wij waren ook zo blij toen de getraumatiseerde kat voor het eerst tussen ons in ging liggen. Helemaal trillend, dat dan wel ,maar hij bleef liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er geweldig uit! En inderdaad, een teken dat ze zich gelukkig voelt bij jullie. Liefs, N(euro)otje

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...