dinsdag 1 oktober 2013

Life is simple ?


Stapje voor stapje.....




Weet je nog hoe dit voelde ?  Ik word al blij als ik naar de foto kijk, heerlijke schoffies !!


Gelukkig zijn of je lekker en tevreden voelen is voor iedereen anders.  Ik ben  tevreden,  ik ben gezond en heb een fantastische relatie met de liefste hubbie op deze aarde , 3 geweldige windekinderen en andere lieve huisdieren, woon in een leuke natuurlijke omgeving , fantastische baan waar ik zoveel in kwijt kan van mezelf,  goede vrienden om me heen.  Humor en lachen ben ik ook nog niet verleerd. Geen geldzorgen en goed en gezond eten, mijn eigen moestuintje en ik ben trots op m'n vaardigheden/ talenten, zoals brood bakken, jammetjes maken, en wasmiddel en creatief omgaan met situaties  . Ik weet ook wat ik niet wil, en dat is minstens zo belangrijk, ( vind ik ) om je lekker te voelen.  Zo wil ik geen strijkwas doen ,  panty's aan, onecht eten , juwelen en andere poeha aan mijn  lijf.   Maar dat kan voor een ander weer heel erg belangrijk zijn, het gaat erom dat JIJ weet wat je nodig hebt in je leven om er van te genieten. Wat ik dus niet nodig meer heb in mijn leven kan voor een deel op marktpl.aats, klik hieronder voor de link, want mischien heb jij dat wel nodig ?


leuke cadootjes voor de feestdagen !!http://www.marktplaats.nl/verkopers/9733192.html


Waar ik erg blij van werd vandaag ( naast m'n werkdag, t zonnetje en 3 kwispelende staartjes toen ik thuis kwam en hubbie  die mij omarmde ) , zijn deze laarzen, met de post gekomen vandaag !!




Stoer he? Ja, iedereen die me kent weet dat ik 1 paar schoenen/laarzen heb die ik dus de hele herfst en winter draag. Daar word ik blij van, gewoon elke dag dragen wat je lekker vind zitten. Ja, waarom niet ?

Zo weer tevreden logje geschreven, ik ga nu wortelstamp koken met spekjes, ook zo heerlijk simpel.
En daar word ik heel erg blij van,

Geniet ervan , Liefs Marion







16 opmerkingen:

  1. Ha dat zijn mooie laarzen, welk merk is dat, en waar heb je ze besteld? Als ik zo vrij mag zijn om dat te vragen, ik ben namelijk op zoek naar zulke laarzen.
    Groetjes Esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan me voorstellen dat je blij word van 1 paar schoen dit is voor mij heel echt van ik ben blij want ik vind nieuwe schoenen.
    Hier steekt naruulijk iets achte door ziekte heb ik links maat 37 en recht maat 40 daardoor ben ik genoodzaakt 2 paar te kopen en dan op te delen .
    De moelijkheid is vind maar gelijke schoen in deze maten.
    Heb je ze gevonden dan zijn ze meestal te duur.
    Maar het lukt nog steeeds ook al moet ik wel eens een keer extra lang wachten. en slijt mijn rechter schoen (gezonde voet ) dubbel snel.
    Ik kan lopen.
    En daar ben ik dankbaar voor dan maar een keer wachten p schoen zo langik nog een paar goeie heb is het goed.Fijne avond Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. esmee - de laarzen zijn van het merk red wings en kosten zo'n 300,00 euro, ik heb deze van marktpla.ats voor 55,00 euro, het was wel lang zoeken , voordat ik de goede maat en de voor mij juiste prijs had, succes, p.s. ze lopen geweldig, succes met zoeken, liefs marion

    elly - fijn om te horen dat je dankbaar bent , is het leven ook waard, succes met je schoenenjacht, liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat rek... noem het een wildrek en vraag er vijf keer zo veel voor! Was al tijden op zoek naar zo'n ding maar besloot dat ik ook gewoon maar weer moest opruimen in plaats van bergruimte creeren....

    Stoere stappers hoor! Veel mooie wandelingen ermee gewenst!
    x Gerlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goeieavond Marion, ik word al gelukkig van je logje te lezen!
    Mooie laarzen! ik loop ook gewoonlijk in de herfst en winter op één paar schoenen...ze moeten vooral comfortabel zitten en tegen nat en koude kunnen. (ik fiets en wandel veel ;)
    Heel veel liefs en fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijk stel om mee te beginnen en eerlijk gezegd waag ik me af en toe ook nog wel eens aan drek stoeipartijen met mijn dochten! hahaha leuk leuk! ennuh Wat een heerlijke stappers!
    fijne dag
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dankjewel ik had dit had ik net even nodig. Mooie laarzen ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En ik geniet van die mooie foto van jou met de kip!
    Geweldig!

    Groet Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk zo'n tevreden mens!! En je hebt helemaal gelijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk dat je zo kunt genieten. Stoere laarzen, daar houd ik ook wel van. Soms zie ik vrouwen op hakken en dat ziet er wel mooi uit, maar daar kan ik niet op lopen. Bovendien past het ook niet zo bij mij. Ben toch meer van de basic dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijne laarzen! En dat je nog vele mooie wandelingen mag maken met je hubbie en windekinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi marion, wil eens van je weten hoe je kan zien of die potjes die je met zelfgemaakte appelmoes vult vacuum dicht zitten . Sorry beginner hoor hahaha.Groetjes Francien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja, het is heel belangrijk om je te blijven realiseren waar je blij van wordt en er dankbaar voor te zijn.
    Mooie laarzen horen daar zeker bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Marion,
    allereerst je hebt een prachtige blog gezellig om te lezen iedere keer weer.
    Ik wilde je vragen naar die flessen druivensap, kook jij dat sap ook eerst voor je het in de flessen doet? En doe je het door de sap centrifuge of gewoon door de zeef..( ik vind dat er dan zoveel verloren gaat )..graag hoor ik van je.Groetjes Jitske

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie stoere laarzen. Ja comfortabel daar gaan we voor. Heerlijk tevreden zijn. Mooi gezegd. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooie laarzen! Ik hoop dat je er erg veel plezier van mag hebben :-) Op naar de herfst en winter!
    Groetjes, Marike

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion