anderson cottage

anderson cottage

dinsdag 10 april 2012

England, Lee and Ashley.


De boodschappen gedaan en het huisje gepoetst, de visite uit
England kan komen.  Afgelopen vrijdag hebben we Pete's neef Lee en zijn vriendin Ashley opgehaald. Vrijdagmiddag reden we naar vliegveld Weeze, hier vlakbij.Het terras , s'avonds komen de schapenvellen erbij te pas, hier hebben we vrijdagavond gezeten, gezellig !!


En dit zijn ze dan Lee and Ashley, wat hebben we genoten van elkaar.


Heerlijk gewandeld , op de hoek van de straat in het natuurgebied de Maasduinen, en een heerlijk zonnetje erbij, ja we hadden geluk met het weer. Kijk naar Nikki, goed he ?


De dag ervoor waren we naar Nijmegen geweest , dat was ook heel erg leuk.Pete staat hier keihard om iets te lachen, kon het niet laten om een foto te maken, daar word je toch blij van ?Even poseren, Nikki is nog wel bangig hoor, maar het gaat al stukken beter, ze kwispelt toch al wel haar staart.Daaagg......Heerlijk he?    als je zo woont ..........Effe knuffelen......
Och ze is zo mijn meisje...........Moet je toch eens zien,  .......Dit is mijn favorite foto van onze logeetjes, en we hebben heel veel foto's gemaakt.....Wat een pracht, ik word hier altijd stil van.........

Op het Landgoed Bleijenbeek hebben we gegolfd, pitch and put,  kei-leuk om te doen...Je kan wel zien dat Lee in England golf speelt.  Jammer dat hij toch niet gewonnen had , hahaha ......
Nog een foto van Nikki, heel artistiek vond ik zelf.

Gisteren hebben we de kids weer weggebracht naar het vliegveld.  En dan komen we terug in ons kleine cottage waar we met 4 volwassenen en 2 grote honden een hele leuke tijd hebben gehad. We voelen ons altijd een beetje leeg als we logees naar het vliegveld brengen. Afscheid nemen is niet leuk, maar je weet dat het erbij hoort. We hebben een supertijd gehad, goed  ( teveel )gegeten , lekker gedronken, veel gelachen en nog meer ondernomen.  We hebben een klein cottage en altijd plaats, we werken beiden en hebben alle tijd voor mooie momenten met lieve mensen !!!!

Geniet ervan, Liefs Marion

14 opmerkingen:

 1. Je maakt mijn dag altijd goed. Al sta je een hert te villen. Heerlijk meis... Fijn dat jullie weekend zo geslaagd was en lief om te zien dat de goggie het zo goed heeft. We had anders gedacht

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh,wat een prachtige foto's.Jullie hebben blijkbaar genoten! En wat ziet jullie nieuwe hond er schattig uit,ze is echt in een warm nest terechtgekomen ;)


  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezelligheid kent geen tijd, dat geld zeker voor jullie. Heerlijk om zo te wonen ook voor de dieren. Gewoon heerlijk genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Ik geef Valhalla helemal gelijk! Je maakt er altijd zo'n heerlijke opgewekte post van. En wat een prachtige foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke post...had ik even nodig ......mooie foto's.....liefs van mij....wanneer zullen we komen??...kan het ook met twee honden???...liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het geluk spat van je foto's af.
  Altijd zo fijn om een nieuw blogje van je te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb weer genoten van je blogje en je foto's. Wat een heerlijk leven moet jij hebben, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo lekker helemaal weer bijgelezen!wat gezellig je bezoek en wat leuk t winkeltje aan de weg.. wou dat jullie t de buurt woonden zou ik zker steeds langs fietsen. hier hou ik ook van winkeltjes aan de weg. oh wat fijn dat jullie nieuwe hond zo geniet van t bij jullie wonen.
  en een lammetje voeden.. wow helemaaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk, wat een positief stuk weer. De blijdschap straalt van jullie foto's af, fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie gezelschap en natuurlijk niet te vergeten jullie honden.
  Groetjes Ans.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook ik wilde je laten weten echt blij te worden van je blog. Heerlijk het geluk spat ervan af. Ik vind de eenvoud in je inrichting prachtig en wat moeten de mensen die bij je op visite komen gelukkig zijn met jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bofferd,met zulke prachtige natuur vlak bij! Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het ook altijd heel kaal voelen als logee's vertrekken. Het huis voelt dan heel leeg.

  Wat een mooi stel om te zien trouwens!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...