donderdag 19 april 2018

Koffie en Thee op t bankky....


Kijk dan....mijn tulpjes.....zo leuk...ze dansen in de wind....zo blij met ze...
Ik had ze vorig jaar in December gepoot....nou dat was een hele klus...harde kleigrond en heel erg koud weer was het toen en nu.....genieten ....
Gisteren het bankky geverfd, eerst in de goede grondverf en daarna in hoogglans verf. Wat een leuke klus....Ik ben ook al helemaal verkleurd, mijn sandalen staan al op mijn voeten ....grappig he? 
Ja, hier ben je lekker bezig en is het niet meteen zo benauwd of kei heet.  een windje waait hier altijd he? Nou wat vind je ervan ?
Mijn Jammetjes zijn een stukje verhuist......dat vinden ze niet erg.....
Speciaal voor Koningsdag volgende week heel veel sinaasappeljam gemaakt...met liefde....het is maar dat je het weet.....( knipoog )Nou, als ik dit zo zie zou ik hier graag willen zitten met een bakkie koffie of thee.....

en....dat kan......Koffie en/of Thee op t bankky voor maar 1,00 euro.....
Dat is toch gezellig.....ben je lekker aan het fietsen of wandelen.....dan kan je even zitten met een bakkie....... en genieten van de Oudebildtdijk.....

Ik heb werkelijk waar nog niet eerder zo,n mooie viooltjes gehad......hun kopjes waaien vrolijk mee in de wind.....ik heb gehoord dat bloemen sterk worden van wind....nou dat blijkt....het kan hier keihard waaien en ze zijn er nog steeds....


Ja, dit is genieten hoor.  enne.....a.s. Maandag mag ik een proefdagje meelopen in Het Harenshuus hier in St.Anne. Je weet wel waar ik vorige week  zo,n leuk sollicitatiegesprek had. Voor een paar uurtjes in de ochtend bij dementerende mensen.....Ik ga mijn best doen natuurlijk zoals altijd en......genieten.


                                                              Geniet ervan , Liefs Marion

15 opmerkingen:

 1. Ohhh Marionneke, wat een leuke berichten allemaal! Wat een mooie blommetjes! Wat een mooi bankje, onder de markies! Wat een leuk plekje om daar een bakkie te doen bij de leukste mensen van Friesland! Misschien voor drie euro met een stuk heerlijke Vegantaart er bij?! En nog een mooie quilt op het bankie voor de personen die even warm willen worden in het windje?! Te leuk allemaal, om lekker met je mee te fantaseren! Het is geweldig! Liefs mijxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als ik daar zou fietsen, dan zou ik denken daar woont Marion! Zo lief en vrolijk!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de kleur van de viooltjes ook erg mooi. Het valt mij op dat je op iedere plek waar jullie wonen, zoveel sfeer weet te scheppen. Eerst in Limburg en nu in en bij jullie huis in Friesland, het ziet er ook weer allemaal hartstikke gezellig en knus uit. Succes met de meeloopdag volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je mag gaan proefdraaien,je zal zeker een aanwinst zijn voor de bejaarden.
  Nu gaan genieten van je plantjes en mooie bankje ,ben benieuwd naar je volgende project?

  Gr Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige kleuren combinatie rood met licht blauw. Zo heerlijk hoe jij van de kleine dingen kunt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dat is het voordeel van aan de oude of nieuwebildtdijk wonen.Je bent in no-time bruin.Komt door de wind en de zilte lucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige viooltjes, de kleur is schitterend. Daarvoor alleen al zou je op je mooie bankje een kopje thee komen drinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik sluit me aan bij omaSannie, wat een prachtige kleurencombi en heel gezellig! Succes volgende week, maar als je er van geniet dan zal het allemaal wel goed komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooooh gezellig! Doe mij maar een virtuele koffie, ik zet me alvast op het leuke bankje ;-) groet Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gezelligheid Marion.........heerlijk genieten...succes met je gesprekje ...gaat vast lukken...liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gezellig plekje!! mss. komt er ooit eens een winkeltje aan de dijk! Koffie en wat lekkers. Of quilt pannenlapjes verkopen?
  En wat leuk dat je mee mag lopen volgende week. Je bent gewoon geknipt voor de job. Je bent een schat van een mens en dat gaan ze zien!
  Groet,
  WIlma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een feestje om te zien. Ik vind de kleur van het bankje prachtig. Mag ik vragen welk merk het is?
  Groeten van Elle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wij zijn nu op vakantie in Friesland en ik snap helemaal waarom jullie verliefd zijn geworden op dit stukje Nederland. Vandaag waren we bij jullie in de buurt .Ik had graag een kop koffie gedronken op het benkske. Helaas was ons manneke van 9 er klaar mee. Geniet van je plek. Maar dat kunnen jullie wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een gezelligheid Marion.........heerlijk genieten...succes met je gesprekje ...gaat vast lukken...liefs Ria x
  RoyalRuby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion