maandag 16 april 2018

Friesland - Het Bildt
Strakjes hier heerlijk fietsen met ons tweetjes.....zo genieten !!!


                                                     Geniet ervan ,Liefs Marion

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk en winderig! Zo leuk om te zien hoe je geniet van je omgeving, in Limburg waren het vooral foto's van je huisje en tuin die gedeeld werden, hier in Friesland vooral van de omgeving. Het geeft de indruk dat jullie ontzettend van jullie nieuwe plek genieten. Mijn collega is een aantal maanden geleden verhuisd naar Friesland en zij ervaren zoveel hartelijkheid in deze provincie. Haar man is helemaal opgebloeid en zit in allerlei verenigingen en ook mijn collega vind het wonen en de mensen daar heerlijk. Enige nadeel is de reistijd met een baan in het midden van het land. Hoe ervaren jullie de hartelijkheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wij ervaren de hartelijkheid als puur genot. mijn man heeft een baan 2 km verderop , ook op dijk, dus een luxe. liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat wijdse landschap. Ik denk wel dat ik constant een bril of iets op zou moeten doen met al die wind (ik draag contacylenzen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is daar wel prachtig Marion in jullie nieuwe omgeving.
  Dat is echt genieten, heerlijk!
  groetjes, Marlie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi dat wijdse landschap. Ik denk wel dat ik constant een bril of iets op zou moeten doen met al die wind (ik draag contacylenzen)

  สูตรบาคาร่า

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amsterdam verruild voor de Friese Wouden, al weer 30 jaar geleden.Vrienden etc. waarschuwden me voor stugge Friezen maar niets is minder waar. Vanaf dag 1 werd ik verwelkomd en opgenomen in de buurt. Wel zal ik de rest van mijn leven de Amsterdammer worden genoemd. zoveel mooie landschappen, water, en niet te vergeten de altijd veranderende wolkenpartijen.
  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion