anderson cottage

anderson cottage

vrijdag 8 juni 2012

Ik ben geraakt......in m'n hart...klik rechtsonder op uitvergroten !!!
Het filmpje gaat over geredde greyhounds die  na een transport aankomen om te worden geadopteerd, de adoptanten staan dus te wachten........zucht.......zucht......
Dit filmpje ( bevat GEEN schokkende beelden ) heeft me tot in mijn hart en tranen ontroerd !!


diep diep ontroerd en ziek ben ik hier van..........Onze Nikki bij aankomst, .........Anouk en Nikki, weer zo'n ontroerend moment, voor Anouk was dit de eerste keer dat ze bij een transport aanwezig was en sloot Nikki en vele andere geredde greyhounds in haar hart........In haar gouden mandje ,saampjes met Joyce......  eindelijk  home sweet home.......Kijken naar buiten of haar mensenpapa  naar huis toe komt. Wat een heerlijke meid is ze aan het worden. Vanmorgen hebben we heerlijk met zijn drietjes ( alleen de meiden, hubbie ging werken ) uitgeslapen, een beetje geshopt, ( en wat is ze bang op straat en in de winkel). vanmiddag een high tea gehad en een beetje gerelaxed , op de bank natuurlijk. Ja, zo'n dagje gaat er wel in....

Op de site van  http://www.greyhoundsinnood.nl/ heb ik mijn te groot hart alweer verloren aan een mooi meisje . Nog even zien of hubbie er ook zo over denkt en dan zou het zomaar kunnen zijn, dat er strakjes 3 greytjes op de bank liggen, ja het is tenslotte een driezitsbank, toch ?

Neem even een momentje om op de site van  http://www.greyhoundsinnood.nl/ te kijken, mischien zit er voor jou/jullie ook wel greytje bij.

Het zijn fantastische hondjes, lief,warm,aanhankelijk,blaffen nooit / zelden, speels, had ik al lief vernoemd? , lui, knap , grappig en je allerbeste maatje.

Wij zijn helemaal verliefd op onze meisjes,kan me niet meer voorstellen zonder ze te moeten leven.  En ja ,we wonen heel klein, maar hebben een groot hart , en daar past heel wat in.

Geniet ervan , Liefs Marion. 

9 opmerkingen:

 1. Zo is het. Ik kon bijna niet kijken en de tranen rolden over mijn wangen. Fijn dat er mensen op de wereld zijn als jullie. Lekker weekend gewenst!
  En o ja als ik de foto zo kijk vind ik dat je kamer er helemaal niet zo klein uitziet. Of is dat gezichtsbedrog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zus van vriendin is al 2 keer greyhounds wezen halen in Spanje. Triest dat het nog altijd voorkomt dat mensen zich zo misdragen ten opzichte van dieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Triest, die aanblik. Wat zijn die van jullie dan goed terecht gekomen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat ze zo goed zijn aangekomen en terecht zijn gekomen. En dat er mensen zich bekommeren over deze dieren die het slachtoffer zijn van zieke praktijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Diep ontroerend filmpje!
  Groetjes van Ingrid & Bregje de Ierse Wolfshond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dierenleed is net zo erg als mensenleed, ieder wezen heeft gevoel. Plant, dier of mens en ja, zelfs bergen en stenen. Daar ben ik van overtuigd. Mensen doen de natuur, incl dieren, ongelooflijk veel leed aan. Lief dat je je misschien weer gaat ontfermen over zo'n prachtig hondje.Als het aan mij lag liep hier ook een dierentuin rond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zullen ze het fijn hebben samen, bij jullie!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O,vreselijk zeg!Maar met het filmpje had ik de tranen over m'n wangen hoor.Ik vind deze honden zo mooi he,maar ja, we wonen te ver weg.Hopelijk krijg je nog een derde hond.Ze krijgen een top leventje nog bij jullie.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een poepies. Ik zou ze zo allemaal wel mee willen nemen van het transport.We hebben al twee honden,maar wanneer we weer een hond willen, ga ik zeker eens kijken voor de greyhounds.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...