anderson cottage

anderson cottage

maandag 8 juli 2013

Zelf maken, Deel 3, Vlierbloesemchampagne, het resultaat !!!!

 
En nu het moment surpreme.
tatatatatattaaaa......tatatatatatattat
 
O ja , je maakt het flesje open boven een litermaatje of zoiets want de bubbels spuiten tegen het plafond en dan verlies je al een half flesje van het heerlijke goedje.
 
 
 
Kijk maar, goed he?
 
 
 
En dan langzaam een glaasje inschudden, ( ik heb natuurlijk geen echte champagneglazen maar dat weet die champagne toch niet )
 
 
 
Dus de bruis is er ......
nu nog de smaak.....
 
 
 
Nou, ik kan je wel verklappen dat als de vlierbloesemchampagne in de koelkast heeft gestaan hij het lekkerste is.
Een echte hete zomerdagchampagne, eigenlijk , net zoals vandaag.
 
Echt een heerlijk frisse  bubbelende zelfgemaakte lekkernij, Proost !!
 
Volgend jaar weer hoor.
 
Geniet ervan , Liefs Marion
 

5 opmerkingen:

  1. Wauw Marion, goed werk zeg! Ik ga volgende zomer echt eens proberen dit na te doen! Bedankt voor een superidee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wanneer ik nu vlierbessenstruiken zie, en die zie ik dit jaar erg veel, moet ik steeds aan jouw champagne denken. Misschien vallen de vlierbessen me daarom wel zo erg op. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat een spannende post!
    Ik zit te popelen...
    want HOE zou het uitgepakt zijn :-)

    Helemaal geweldig,
    want het is super goed uitgepakt!
    Wow...
    Je mag TROTS zijn lieve Marion!

    Daar moet op gedronken worden :-)

    Geniet er maar heerlijk van samen met je lieve hubbie.
    Zoiets lekkers kun je natuurlijk niet kopen,
    en de bloesems gaan natuurlijk ook opraken.
    Dus...
    DUBBEL GENIETEN verplicht :-)

    Liefs Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...