En nu het moment surpreme.
tatatatatattaaaa......tatatatatatattat
O ja , je maakt het flesje open boven een litermaatje of zoiets want de bubbels spuiten tegen het plafond en dan verlies je al een half flesje van het heerlijke goedje.
Kijk maar, goed he?
En dan langzaam een glaasje inschudden, ( ik heb natuurlijk geen echte champagneglazen maar dat weet die champagne toch niet )
Dus de bruis is er ......
nu nog de smaak.....
Nou, ik kan je wel verklappen dat als de vlierbloesemchampagne in de koelkast heeft gestaan hij het lekkerste is.
Een echte hete zomerdagchampagne, eigenlijk , net zoals vandaag.
Echt een heerlijk frisse bubbelende zelfgemaakte lekkernij, Proost !!
Volgend jaar weer hoor.
Geniet ervan , Liefs Marion
Wauw Marion, goed werk zeg! Ik ga volgende zomer echt eens proberen dit na te doen! Bedankt voor een superidee!
BeantwoordenVerwijderenProost, ziet er geslaagd uit!
BeantwoordenVerwijderenX Es
Wanneer ik nu vlierbessenstruiken zie, en die zie ik dit jaar erg veel, moet ik steeds aan jouw champagne denken. Misschien vallen de vlierbessen me daarom wel zo erg op. Groetjes Wilma
BeantwoordenVerwijderenKrijg er dorst van!
BeantwoordenVerwijderen