vrijdag 28 januari 2011

Give away ontvangen, hout en hobby's.

Dit heb ik gisteren dus versleept van voor onze cottage naar achteren in de tuin, 3 KUUB, dus mannetje mocht na zijn werk bij thuiskomst nog 2 kuub verslepen. En je zal het niet geloven .......

Dit werd vanmorgen gebracht, nog eens 5 KUUB, toch maar even niet aan begonnen want mijn dienst begint strakjes en werk dan tot 23.00 uur vanavond.  Morgen komt een vriend ons helpen . Dus weten jullie wel wat wij het weekend doen , heerlijk met dit weer. Ik vind het fijn om te werken om warm te worden.
Morgen lekker sjouwen buiten en eten koken voor de mannen ( en er komen er altijd wel bij , om te kijken ) . En dan s'avonds lekker gezellig maken binnen en houden we een heerlijk avondje avondje http://anderson-cottage.blogspot.com/2010/09/een-heerlijk-zaterdagavondje.html( vriend blijft slapen ).


Poes Lilley vind het ook allemaal gezellig .


En werd ik gisteren ook nog eens verrast met het pakketje van Marion van ....http://365minderofmeer.blogspot.com/2011/01/nieuwe-winnaar-dag23-24365.html... Hele mooie sokkenwol , gewonnen bij haar give away, dank je wel marion , ik ben er heel blij mee, het resultaat wat ik hiermee brei zal ik jullie natuurlijk ook laten zien. En ook nog een mooi kaartje met lieve woorden erop geschreven, he , daar kan ik zo van genieten.


Met deze wol ben ik nu bezig om sokken te breien,  ik denk voor mezelf voor in mijn klompen. Dat zit zo lekker he?


En dit kadootje met mooie kaart kreeg ik gisteren ook nog met de post bezorgd.  Van mijn schoonzusje uit Engeland. Dank je wel lieve  Yvonne.

Een beschermengeltje van svarowski steentjes, mooi he?  Ik heb echt geboft .


Ja, en die hexjes maken blijft natuurlijk ook helemaal geweldig om te doen. Ik ga er helemaal in op. In februari ga ik samen met een collega naar een quiltcursus, heb er zin in.

En hier mijn bloementuin van 8 bloemen. Ben helemaal weg van die gezellige quiltstofjes.


En dit zijn de pompoenen, in een emmer in de badkuip, lekker handig, en als het mooier weer is mogen ze naar buiten.

En al mijn soorten bonen zijn uitgekomen, beetje vroeg , ik weet het, maar ik ben altijd zo geweldig enthousiast . Ze staan ook in de badkuip , lekker makkelijk ook met water geven.

En zo ben ik een beetje bezig met ditjes en datjes, morgen dus heerlijk sjouwen buiten. Boodschappen staan klaar morgen, hoef ik alleen maar even op te halen , je weet wel lekker makkelijk,http://www.vershuys.com/
Heel fijn weekend gewenst met mooi vriesweer,geniet ervan, Liefs Marion.

20 opmerkingen:

  1. wij betalen 60 euro de kuub.
    Dit moeten dan wel een heleboel centjes zijn!

    mooi patch work.
    Stofjes heb ik al om er aan te beginnen. Nu alleen nog een goede mal!
    groetjes van Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoelang denk je te gaan doen met die 10 kuub? Wij hebben ook een houtkachel, en stoken gratis (deels snoeihout uit eigen tuin + afvalhout van mijn werk). Petra schreef dat ze 60 euro per kuub betaalt, dan heb jij nu dus voor 600 euro aan hout bezorgd gekregen?
    Groetjes,
    Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zal aan jullie denken dit weekend, veel plezier.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het is altijd gezellig om bij jou een kijkje te nemen!
    fijn weekend.

    groetjes lieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. fijn dat het garen binnen is. En helemaal leuk als je nog eens een foto van de sokken laat zien. Wie weet wat er dit jaar nog meer uit mijn kasten komt. Veel plezier met je hout, het is inderdaad mooi werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je boft wel met al die kadootjes! Geniet ervan! Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik had je ook al de prijs willen vragen , wij hebben dit jaar 35 kuub hout gekocht maar stoken en koken alleen maar op hout en dat op 4 plekken (nogal groot huis en met 2 gezinnen). Hier is de prijs nogal afhankelijk van het tijdstip dat je het koopt en natuurlijk ook van het soort hout en dikte . Gr. Cisc, Servie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. *oeps* gisteren 2 berichtjes van mij met ongeveer dezelfde inhoud....vind je toch niet erg? (en *oeps* deze heb ik ook al dubbel gepost...gooi die ene maar weg ;) )'Werk ze' vanavond, 'werk ze' morgen en voor morgenavond een héle fijne avond-avond ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een berg hout! Je hebt hele mooie cadeautjes gekregen zeg, das leuk zo af en toe he.
    Ik ben benieuwd naar je nieuwe sokken die Lilley is toch zo'n beauty!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo Marion jij hebt al lekker lopen sjouwen. Morgen lekker warme chocomel erbij! of een gluhweintje?
    Die hexjes vind ik helemaal te gek, zeker in die kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je bent lekker bezig geweest! Ziet er allemaal weer leuk uit! Prettig weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heerlijk zo'n partij hout. Hier stoken we nog van ons oude verveloze hokje, lekker goedkoop. We kregen tot nog toe vaak van familie, maar sinds onze zoon ook hout stookt heeft hij het deze keer gekregen. Mooi engeltje. Mijn vriendin doet ook aan quilten, ze maak prachtige dingen. Ze doet al heel wat jaren en dan zie je vooruitgang.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een berg!! Lekker bezig zijn in de buitenlucht...en in de binnenlucht! Erg leuk die hexjes, super stofjes. Je sokken worden ook heeeel mooi! Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wow lekker veel hout zeg..die je daar een jaar mee of gaat t sneller? ik heb er geen verstand van hoor al zou manlief maar al te graag ook zo'n houtkachel willen.leuk om al je crea's te zien.. oh hekjes.. dat zou ik ook wel willen leren....maar help ik wil nog zoveel...nu eerst de website van zoonlief bijwerken. ik loop al weken achter.. ik wens jullie ook een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heerlijk om te lezen dit, je bent altijd zo lekker enthousiast!
    Fijn weekend,
    Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Geweldig, een heerlijke voorraad vast voor volgend jaar!
    Hartelijks,
    Makkie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb jij toch een zalig fornuis!En wat je er allemaal mee doet,ik zou bija jaloers worden.Hoe vaak moet je er hout opgooien? Wij pasten op een franse boerderij. Het was echt opletten om ieder half uur een blok op de kachel te doen.
    Hetlukt me soms niet om te reageren bij je. Ik snap niet waardoor. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat heb je een gezellig blog Marion. De warmte straalt er vanaf. Ik ben inmiddels ook weer aan het volgende paar sokken begonnen. Wat is dat toch leuk. Ik snap nu pas, dat mijn moeder en oma dat vroeger zo graag in de avonduren deden. Na een dag hard werken is het zo ontspannend. Na al dat hout versjouwen zul je dat zelf ook wel zo ervaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Haha! Die bloemen moet je dan wel voor woensdag bewaren hé? ;o) Maar wat ben je lekker op weg! Ze zien er prachtig uit.

    En wat heerlijk, al dat hout! Zo kunnen we bij jullie nog wel wat koude uurtjes langs komen, is het niet?

    Mooie week toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat ga je eigenlijk maken van die bloemen? Ik lees er veel over maar wat er nu precies van gemaaskt wordt???
    Als ik jullie huisje zie op de foto denk ik altijd aan een leuk vakantiehuisje.Gezellig.
    Groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion