anderson cottage

anderson cottage

vrijdag 21 januari 2011

Makkelijk boodschappen doen.

 Hier doe ik de boodschapjes bij http://www.vershuys.com/Home.html. Heerlijk, altijd parkeerplaats, geen rijen voor de kassa, totaal geen stress, en vooral geen haast.
Heel gemakkelijk , je zet je computer aan , gaat naar de site van http://www.vershuys.com/Home.html en je maakt een keuze uit allerlei verschillende verse streekproducten.  Ik klik allereerst natuurlijk op aanbiedingen, ( deze week een zak snijgroenten gratis, om te proberen !! ) en dan ga ik verder met m'n boodschappen, vlees, vis, groente, fruit, zuivel, totdat mijn boodschappenlijstje compleet is voor deze week.
Dan ga je naar betalen ( via internet  ) en je zoekt een afhaalpunt uit waar jij je boodschappen wil gaan ophalen ( thuisbezorgen kan ook !! ) . En wij halen onze VERSE boodschapjes op bij onze http://www.boerderijwinkelcornelissen.nl/ hier in Bergen.  We kunnen de boodschapjes lekker met de fiets ophalen, ik rijd dan even een stukje door het bos, heerlijk. En omdat ik nachtdienst heb gaat mijn mannetje morgenvroeg na 11.00 uur de boodschapjes ophalen  die dan klaar staan voor ons.  Lekker makkelijk, gezond en heel betaalbaar , en daar houden wij van. Wat onze boodschapjes deze week kosten ? 
 € 23.30 nou dat valt toch niets over te zeggen , he?  Kijk en zo steun je het plattelandsleven om je heen waar ik zoveel van hou.  Volgende week bij het ophalen van de boodschappen mijn nieuwe boer zoekt vrouw spijkerbroek maar aandoen. Dan ben ik helemaal in plattelands stijl.  Het vlees haal ik natuurlijk nog altijd bij Mientje van http://www.loonen.info/  Een fijn weekend gewenst met minder boodschappenstress, Liefs Marion.

14 opmerkingen:

 1. dat si idd een mooi iniatief en je hebt ook eerlijke producten! Ik ga er eens kijken. Groetjes en een fijn weekend, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed plan, zo je boodschapjes doen. Leve de technologie! En het leuke is dat je het lekker kan combineren met een fietstochtje. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk dat is ideaal. Maar betaal je dan niet veel extra kosten?
  Ik weet dat je bij Albert Hein wel 10 euro bezorgkosten betaald.
  Alhoewel het bij jou niet wordt bezorgd maar wel bij elkaar gezocht. Makkelijk is het zeker.
  groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er even rondgesnuffeld, wat een mooie website met lekkere verse producten. Erg handig idd. Ik heb gekeken of ze ook bij mij kunnen leveren via de postcode zoeker, maar helaas... niet in mijn regio.

  Ik had ook ooit eens gekeken naar de thuisbezorg-service van de Appie H., maar ook die bezorgde niet in onze regio...

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb even gekeken.....maarre ze brengen het niet thuis hier hoor!! hahahahaahhahahaha!! dus toch maar AH.NL........groetjessss fijn weekend......liefs van mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk is dat! Net zoiets als de Grote Verleiding hier in de buurt (In de driehoek Antwerpen, Roosendaal, Zeeland zo ongeveer). Alleen wordt het dan thuisbezorgd.

  Heerlijk hoor. Maar jij kan het dus op elke dag eigenlijk ophalen? Hier is het eenmaal in de week bezorgen, je moet voor di ochtend opgeven wat je wil, dat is soms wel lastig.

  Bevalt mij ook prima, bio boeren uut Zeeland krijgen extra omzet, ik hoef de deur niet uit en zo is iedereen blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jammer nog net niet hier. Maar ik heb niets te klagen. De appie komt eens in de maand en de natuurwinkel brengt het elke week thuis. Ik ben er ook zo blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. handig zeg... ik kende het nog niet.. zo eens kijken of we ook zoiets in de buurt hebben. ik wens jullie een fijn weekend toe!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maar wat is een boer-zoekt-vrouw-spijkerbroek :-S ???

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is inderdaad een prima initiatief. Opgezet door een vroegere schoolgenoot en de broer van een vriend van mij.
  Geweldig om zo de lokale leveranciers te steunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat handig zeg! Hier wordt helaas niets in de buurt bezorgd, maar goed dan kom ik er ook nog even uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook aan het zoeken geweest. Bezorgd wordt er in onze uithoek niet veel. Wel bestellingen afhalen bij één adres in het dorp. Moet ik voor afhalen naar de stad,dan kan ik net zo goed naar de natuurvoedingswinkel. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat klinkt goed zeg. En nog handig ook.

  Ik krijg ons vlees altijd van het varken van een neef van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wij zien dat er veel vragen zijn over de bezorgcirkel van Vershuys.com. Op dit moment leveren wij onze lekkerste verswaren uit Limburg en Brabant huis-aan-huis in gehéél Limburg en Midden- en Oost-Brabant (tot en met Tilburg en Den Bosch toe). Wij leveren alle belangrijke boodschappen van: brood, beleg, vlees, vis, groenten, fruit, zuivel, patisserie & gebak, versmaaltijden, dranken, ijs en een steeds groter assortiment kruidenierswaren. De service- en bezorgkosten zijn inderdaad maar EUR 3,50 onafhankelijk van de plaats waar je woont.

  Haal je je bestelling af bij jouw eigen bedrijf of bij een van de Vershuys verspunten zoals Marion, dan betaal je slechts EUR 2,50. Onze prijzen worden wekelijks gelijk gesteld aan de supermarkten, dus je betaalt niets meer voor topverse producten met bekende afkomst uit de regio.

  Graag nodigen wij jullie uit om ook de eerste keer kennis te maken met Vershuys.com met maar liefst 25% korting op de supermarkt dus daar wordt je altijd beter en blijer van: voer dan deze code in de 4de stap van betalen voor je 25% korting over het gehele winkelmandje: 8956VERS3425.

  Graag tot ziens.

  Met verse groet,
  www.vershuys.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...