donderdag 8 oktober 2020

Bezig met heeeeel veeeel dingen....


Hai. Hier ben ik weer. En weer zit er veel tijd tussen mijn blogverhalen. Geen excuus..we zijn gewoon met heel veel dingen bezig. 
Corona-perikelen....voor iedereen een onwerkelijke tijd. De onbevangenheid is naar mijn idee weg. We zijn niet bang...wel voorzichtig en nemen de gewenste maatregelingen.
Zo zijn we samen ook in de weer met Brexit...want zoals jullie weten is Pete een Britse burger. We zijn al een tijdje druk bezig met naturaliesatie van Pete. Het zal nog een paar weekjes duren voordat alles rond is en Pete een Nederlander word. En een Nederlands paspoort kan gaan aanvragen. Hopelijk net op tijd voor het eind van het jaar.  

En heeft kipje tante Wiep een nieuw lief thuis gevonden. Gelukkig!!! Voor ons even geen nieuwe vriendjes meer....Wat een emoties als er iets mee is....

Ben ik weer begonnen met de jaarlijkse GROTE OPRUIMING van ons huisje. Dat doe ik elk jaar...en elk jaar weer verbaasd wat er binnenslipt....

Word er een nieuwe oprit langs ons huisje gemaakt waar Jip ( bus ) kan staan. En met Jip hebben wij ook grote plannen. Interieur word helemaal anders...Word vervolgt. 

Blijf gezond en geniet ervan...liefs Marion. 

Pssst....de foto,s zijn van bij ons achter bij de Waddenzee, waar ik met Jip wel eens heen ga. Wind door mijn hoofd..dat ruimt ook zo lekker op. 

6 opmerkingen:

 1. Hallo Marion, wat fijn om weer een berichtje van je te mogen lezen!
  Wat wonen jullie toch op een mooie plek! Afgelopen zomer mochten we ook aan de Friese Waddenkust verblijven. Wat een rust, ruimte en vriendelijkheid hebben ervaren! Blijf vooral mooie, lieve en inspirerende berichtjes plaatsen. Ik geniet er al jaren van! ! Lieve groeten van Marja van Waveren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wonen jullie toch heerlijk zeg. en suc6 met de camper naarje zin maken. groettineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen en wat een prachtige foto's weer. Veel succes gewenst met alles en vooral ook veel gezondheid gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie verstaan de kunst om van elk krotje een paleisje te maken! Blijf ons aub op de hoogte houden, in deze tijden zijn fijne blogs echt een opkikker! Marcella

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion