zondag 16 december 2018

Sneeuw en heup !!Vanmorgen stond ik erg vroeg op en het voelde heel erg koud aan in huis.  De kachels moesten nog aan, dat wel. ( s,nachts geen kachels aan ) En toen ik in de gang de lamp aanmaakte zag ik sneeuw !!!
Wat ? Sneeuw ? Ja , sneeuw.....in de gang.   De wind blaat hier op de dijk ongehoord ( je hoort hem fluiten hoor zodat het geluid van de t.v. harder moet )hard en heeft de sneeuw naar binnen geblazen en door de temperatuur is ie blijven liggen.....Ja, je maakt het mee.....

Maar geen getreur , de kachels aan en de sneeuw is zo weg , he Daisy ?
Daisy heeft s,nachts haar pyamaatje aan en ligt op de bank in de huiskamer waar t lekker warm is, dus geen zorgen .

Vandaag is Daisy , s gedrag mijn inspiratie voor vandaag , lekker rustig aan doen !!!!

Veel meer kan ik ook echt niet, het zijn momenten dat ik actief kan zijn. Ik heb namelijk al jaren last van mijn linkerheup.  Vorige week zijn er foto,s van gemaakt en had ik een afspraak met de chirurg. Goed nieuws......ik krijg een hele heupvervanging !!!  Dat zal heel veel pijn schelen beloofde hij mij....Het is bot op bot de kop en kom dus dat geeft last en pijn.

Goed nieuws dus voor het nieuwe jaar !! 

                                               Geniet ervan , Liefs Marion. 

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat je straks, na de heupvervanging, geen pijn meer hebt. Julli zitten/liggen er behaaglijk bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gauw die kachel maar aan en ook genieten van de sneeuw. Fijn dat er wat aan je heup gedaan kan gaan worden, een hele revalidatie, maar de moeite waard om van die eeuwige pijn af te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh sneeuw in huis....!!!
  Ik moet weer denken aan ons eerste huisje 24 jaar geleden. We waren piepjong, 20 en 22 jaar en konden een oud vrijstaand huisje huren midden in de polder. Alleen in de keuken en woonkamer hadden we een gaskachel. In de winter lag het rijp op ons dekbed en als we wilde douchen in het achterhuis, moest je eerst heet water over de douchevloer laten lopen om niet met je voeten vast te vriezen!
  Jullie beleven de seizoenen ook intens daar in het hoge noorden. Gelukkig hebben jullie fijne kachels en kleedjes om je in op te warmen.
  En ook voor Daisy wordt goed gezorgd!
  Het nieuwe jaar brengt jou ook wat goeds Marion. Fijn dat je straks van je pijn af bent!
  Ik heb afgelopen februari een totale knieprothese gehad en kan meer als dat ik ooit heb kunnen doen, en dat zónder pijn! Een heup schijnt sneller en beter te revalideren, dus er is hoop ;-)
  Geniet van je vrije zondag! Ik heb straks een avonddienst, maar geniet nu nog even van de gezelligheid thuis.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onze zumbaleerkracht moest in de zomer twee nieuwe heupen....en ze danst als nooit tevoren..komt dus helemaal goed ! Veel sterkte met de operatie vanuit België !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I enjoyed over read your blog post.Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  IWIN89

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion