anderson cottage

anderson cottage

zaterdag 20 december 2014

Wat heb ik weer genoten bij Dorry en Quilt juf Goof......

 
 
Kijk eens wat een blij meisje, helemaal gelukkig in Tilburg bij  Dorry ( klik hier )  voor een  applicatie workshop van  Goof ( klik hier )  en ze is zo in haar sas.   Met een hele lief collegaatje die deze vrijdag voor haar werkt ( in de regen )  Dank je wel Chantal , heb haar een berichtje gestuurd om te zeggen dat ik heel erg zat te genieten........mijn laatste snipperdag heel erg goed besteed voor een echt  Mariontjes dag !!!
 
 
Juf Goof  is geweldig , waar je heel graag les van hebt, ze is heerlijk rustig en  met een hemels zachte stem verteld je ze hoe je gaat appliceren.  Ze heeft een patroontje wat je gaat maken en dat patroontje heeft ze zelf ontworpen, leuk he ?  Jaaaaa, en de omgeving waar je dan bent......daar droomt elk meisje van.....ik praat van meisjes want we kwamen er pratende met elkaar achter dat we met het quilten weer meisjes zijn, je weet wel, meisjes die houden van....lapjes met bloemetjes,  fornuisjes, poppenhuizen, gezellig decoreren met zo'n klein featherweight naaimachientje he Diana ?
 
 
Ik zat dus naast Diana die ik de halve tijd Bianca noemden,   sorry meis , we hadden lol, en dat kan je wel zien. Er werd af en toe gezucht.......van geluk , tevredenheid , voldaan.....ach en zoveel om in je op te nemen.......
 
 
 
En er werd hard gewerkt......gelachen....genoten.....gepraat....gegeten   ......een lunch om U tegen te zeggen.....spulletjes gekocht.....tips uit gewisseld....oooooh ik zou willen dat jullie er allemaal waren  !!!
 
 
Tegenover me zat Mac , en deze twee gezelligheidjes waren nog maar een half jaartje aan het quilten....en ze hebben nu al het VIRUS te pakken......ik vond het reuze met alle dames, in totaal 12, dus het was gezellig , dat kan je je wel voorstellen......
 
 
 
De Aga van Dorry, waar de lunch op werd klaargemaakt . Dank je wel meis voor de goede zorgen , het was heerlijk...... en dat met alles waar je het nog druk mee hebt.....respect !!!
 
 
Hoe gezellig is dit dan ? 
 
 
 
Mooi he ?
 
 
 
 
Gezelligheid van Emma Bridgewater en andere hele leuke hebbedingetjes......of echt nodig dingetjes....ahum...
 
 
 
Op de voorgrond erg leuke wolletjes, ook weer zo'n geweldige workshop......
 
 
Ooooooh, het zijn  allemaal  meisjes dingetjes.....en hier mag dat gewoon dus......
 
 
 
 
Leuk he ?
 
 
Weer een souvenir van Emma Bridgewater  van deze geweldige dag.......kijk hij staat naast de mok van de trunkshow waar ik ook bij mocht zijn.......
 
 
 
En dit is het patroontje van Goof wat we gingen maken, we kregen het natuurlijk die dag niet af maar............
 
 
 
zover ben ik toch gekomen........en zie je de tekst ?
 
 
 
 
Nou,  ik had aan Goof gevraagd of ze iets wou schrijven bij m'n konijntjes en dit is het resultaat........
hoe lief......ben er verlegen van.......en dank je wel lieve Ingrid.....lief lief mensje.....en de langneuzen zijn natuurlijk onze meisjes, Joyce , Nikki , Bregje en Daisy,  vier greyhounds met lange neuzen en een hartje van goud......
 
 
 
En naast mijn erg leuke mok heb ik nog het een en ander gekocht.......lapjes...naaldjes...ja anders kan je als quilster toch niet vooruit he ?
 
Mijn dank en respect gaat uit naar  Dorry ( klik hier )  die met haar winkeltje , wat er heel erg gezellig en georganiseerd uitziet het er heel druk mee heeft en dan nog zo heerlijk kookt en zorgt voor koffie/thee en jus'd orange , en natuurlijk Quilt juf Goof ( klik hier ) die ons heel fijn uitlegde hoe je makkelijk kan appliceren, Ingrid je bent zo'n heerlijke juf,  kan niet wachten tot de volgende workshop en kan het echt iedereen aanraden !!!
 
Wat heb ik weer genoten, heb er wel weer even tijd voor nodig om het allemaal weer te laten zinken, ik ben ook zo intens en dan krijg je dat he ?
 
                                                 Geniet ervan , Liefs Marion
 
 

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er inderdaad erg gezellig uit. Werkt ook plezierig dan. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief verhaal. Je beschrijft het zo dat ik er ook heen wil. Maar afstand...Dankjewel en solliciteer ze. Groeten Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, das wel duidelijk dat jullie hebben genoten, het straalt van elke foto af.
  maar dat kan niet anders bij mijn favoriete quiltwinkel en juf Goof? tja daar zijn niet genoeg woorden voor om te vertellen hoe lief, gezellig, duidelijk uitleggend enz enz ze is. Net zoals Dorry niet in een paar woorden te beschrijven is.
  groetjes en fijne feestdagen
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb ik genoten van je blog, alsof ik er een beetje bij was. Ja, je bent echt omringd door allemaal leuke "meisjes" dingen. Mooi dat applicatiewerkje. Dank je voor het mee mogen kijken. Fijn weekend Marion. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk en wat ziet het er gezellig uit en wat een geweldig mooi fornuis
  groet tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat lijkt me inderdaad heel gezellig, met een groep vrouwen samen handwerken. Als ik verhuisd ben zoek ik ook zo'n groepje. Mooie beker heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...