anderson cottage

anderson cottage

donderdag 9 augustus 2012

Metselen, bloemen,wintergroente's en....JANSKE.


Kijk nou toch eens,  helemaal trots ben ik op mezelf.
Zelf gemetseld !!!3 scheppen zand en 1 schep cement , goed roeren, beetje water en afwasmiddel erbij en metselen maar.  Nog nooit gedaan en alleen maar een schepje had ik ter beschikking.  Aardig recht ook nog, voor een leek vind ik het goed, ben er zeer tevreden mee.
O jee, zegt hubbie, nu ga je zeker nog meer metseldingen maken in de tuin, .....ach wie weet....
Ik heb ook nog een bronzen plaatje besteld bij de bouwmarkt met de tekst,  INSPIRATIE, en die plak ik dan bij het beeldje, leuk he?Bloemen, ik krijg er geen genoeg van in m'n tuin. Deze trompetter heeft nu voor t eerst bloemen, en ik heb hem al 4 jaar, is dat geen kadootje ?Ierse heide, geweldig he?  De bumblebees /hommels kruipen zo fijn in het witte kelkje, een aardigheid om te zien....genieten dus...Ik weet niet hoe deze heet maar geniet er niet minder om.Boerenkool, savoyekool, en andijvie , wat nu nog klein is word strakjes heerlijk groot en groen.
Winterprei, boerenkool,  heb er zin in voor strakjes, zo heeft elk seizoen zijn eigen kadootjes,genieten....
En dan nu ons JANSKE, zo heet dit kleine maar fijne kacheltje.Wat een plezier hebben we hier van, zo uit onze whirlpool naar het terras waar we JANSKE al aan hebben en waar ze warm op ons wacht, hoezo buiten genieten ?Het deurtje, wat een details he? 
Voor meer details / maten en prijs / bestelling van JANSKE verwijs  ik je door naar de site van hubbie, die ze zelf op ambachtelijke wijze met de hand maakt.  klik op de volgende link http://andersonwoodburners.blogspot.nl/

Of klik rechtsboven op Stoere buitenkachels.                                                                 

                                                 Geniet ervan , Liefs Marion

10 opmerkingen:

 1. Wow! ik heb bewondering voor jou!
  Mooi metselwerk zeg!
  en die bloemen en groenten in je
  tuin...met Janske erbij is het
  daar een gezellige boel!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zow.. goed gedaan zeg.. echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk toch dat metselwerk van jou, lekker bezig geweest en het is je gelukt, gezellig zo in je tuin.........gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marion,

  Ik heb op de site van de kachels gekeken, maar zie daar geen prijzen staan. Zou jij me kunnen vertellen wat de verschillende modellen kosten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gedaan en wat een schattig beeldje. Mooi die bloemen en met de groente komt het vast ook goed. Heerlijk zo'n kacheltje bij het bad.
  Echt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen beter leven dan een buiten leven! En dat kan je bij jou heel duidelijk zien. En wat een stoer wijf ben je dat je zelf aan de metsel bent gegaan! En nu geen fort met hoge muren in je tuin gaan maken he!! Geniet vandaag van het prachtige weer, en ik ben vandaag ook buiten te vinden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cool! Ziet er heel mooi uit! Ik vind het zo leuk als mensen iets proberen en het lukt ook nog. 'Net echt' zeg ik dan grappend (= compliment).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed gedaan zeg! Je zou niet zeggen dat je nog nooit eerder hebt gemetseld. En tuinieren in van die kuipen is ook een goed idee. Heb je daar al meer ervaring mee? Moet je dan extra vaak mesten?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig gedaan! En die kachels had ik al eerder bekeken. Die zijn echt heel mooi! Jullie zijn een creatief stel!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...