anderson cottage

anderson cottage

dinsdag 28 september 2010

Druk , druk en kabouters.

Ach ja wie heeft het niet druk tegenwoordig, iedereen toch ? Waar zijn we dan toch allemaal mee bezig?
Nou , dat kan je zelf wel invullen, ik weet zeker dat jij net als ik mijn tijd goed besteed, mijn dag vandaag was er zo een van , druk ja, maar wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan ?
Eerst sta ik op en verzorg mijn hondjes en poes, koffie zetten ,kliko buiten zetten, stond al buiten maar nu aan de straat hahaha, ja dat gaat allemaal niet vanzelf . Aankleden en naar mijn werk, vandaag tot 13.30 uur.

Op weg naar huis nog eerst even tanken. Thuis, hondjes en poes verzorgen, aanmaakhoutjes kloven voor het fornuis, post lezen,wasje draaien,water koken en de schoorsteenveger weer bellen voor een afspraak, financien doen,je weet wel het een en ander overschrijven, aardappelen schillen en bloemkool en spek koken, o ja, kopje koffie drinken, naar de postbus , lege flessen naar de glasbak, kliko weer in de tuin zetten, met Pete eten .Pete gaat vissen en ik kijk naar een grote bult afwas en naar een nog grotere bult was om gestreken te worden, zucht, ik denk dat ik kaboutertje roep die bij ons in de tuin woont. Morgen ga ik naar mijn moeder om haar te helpen en donderdagmorgen komen ze ons bankje brengen, dus stort ik me nu maar op de afwas, ach ja soms moet je een uitdaging aangaan, en de was mag het kaboutertje doen.
en dan heb ik nog geen kinderen, kan ik nagaan hoe druk je het dan hebt, poeh poeh, respect voor alle moeders  hoor. Ach, als de aanrecht straks weer mooi leeg staat te pronken is dat ook wel weer oke, en de rest komt ook wel een keer aan de beurt.
Even afspreken met kaboutertje wat hij wil doen, want ik wil hem natuurlijk niet in de weg lopen, snap je?

2 opmerkingen:

  1. Ha ja, zo herkenbaar. Of je nu met z'n tweetjes bent of met z'n twaalven, je tijd komt gewoon vanzelf vol :-). Hier ook een bult strijk en die puntmutsen vergeten mij op de één of andere manier altijd ;-)
    Wat heb je toch een heerlijk blog met prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marion, wat zijn jullie een leuke blog begonnen zeg, prachtige foto`s met mooie kleuren. Wij hebben ook een houtkachel en een hond, ik ga jullie zeker volgen, veel succes, Silvia

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...