zondag 14 december 2014

Kringloop en relax.............

 
 
Kijk dit leuke meisje van Appletree ontdekte ik in onze favoriete kringloopwinkel te Uden,  gisterenmiddag eventjes geweest.  Dat vinden we super om te doen, lekker neuzen en je verbazen ..............
 
 
Ach en deze zijn altijd wel te gebruiken he ?  Zo lopen we rond en zegt Hubbie tegen me dat ie wel een betere stoel zou willen hebben, we hebben nu de rieten stoelen weet je nog ?   Ik reageer met "Ja, maar niet zo'n lomp ding alsjeblieft ( want daar valt hij namelijk altijd op )  want dat past niet in ons ieniemienie huisje.......Als of hij dat niet weet !!!
 
 
Een deken/ lap stof waar ik kussens van ga naaien......met een borduursel erop om het op te leuken....
gezellig he ?
 
.
En dit schatje kon ik ook echt niet weerstaan, hij keek me zo lief aan...............ja. en dan zwicht ik natuurlijk.......
 
 
En al rondkijkende lopen we tegen deze relax stoel aan, en.....niet één maar twee  !!!!!
Nou dat maak je niet mee, twee dezelfde ook nog. Wij natuurlijk proefzitten en proefrelaxen......en dat was oke !!!  De prijs was ook heel oke !!!    15 euro per stuk  !!    Lekker hoor, ja.....jullie mogen ook mee.......je kan er ook lekker languit in liggen ook nog  !!   En vanmorgen lag Bregje in de stoel..........de schat.....
 
 
Kijk de kleur is donkerbruin, maar ach, een leuke plaid erover en dan zie je er niet veel meer van en met 4 meisjes hoef je niet te zeuren.......we hebben ze wel verteld hoor dat de stoelen voor ons zijn ...... en ons zijn ook de meisjes he ?
 
 
Hier zijn ze dan , onze meisjes, van links naar rechts, Bregje ( we noemen haar ook wel Brecht ) is erg veel bij Hubbie, die twee zijn een eenheid, nog last van trauma's maar zover als ze al gekomen is.....en dan krijg je Nikki, ( ja een verhaal apart, zo bang als ze was zo een deugniet is ze nu, wel een lieve deugniet, handschoenen verstopt ze ) , Joyce, ( ook wel my little riverdance, joycie woycie ), zij slaapt de nachten tussen Hubbie en mij in, ze verroert zich niet en geniet er heel erg veel van, en wij ook, ons oude besje, pas heeft ze ook twee tandjes verloren. en dan last but not least. Daisy, ( black beauty ) , ons vrolijk nootje in huis, zorgt voor iedereen en iedereen krijgt kusjes van haar, ze komt ook heerlijke knuffels halen en geven.  zo hebben we het heel erg gezellig met elkaar, voor nu dik aankleden en lekker wandelen met de meisjes.........4 keer jasje aan, 4 keer tuigje aan en gaan......
 
 
                                                                Geniet ervan , Liefs Marion
 

16 opmerkingen:

  1. Wat een mooie stoelen zeg. Goede vondst is dat dan! Kringloopdingetjes... altijd leuk he? Heb hier in dit huis ook wel wat 'gezellige' dingen. Past hier zo goed. Uiteraard van de kringloop want schatgraven is erg leuk. Je hondjes liggen er maar lekker bij. Fijne zondag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is boffen , twee van die mooie stoelen , ze zien er heerlijk comfortabel uit. Leuk die vier honden zo op een rij. Een foto's met jasjes aan, lijkt me ook een leuk gezicht.
    groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie stoelen en het bruin past toch mooi bij al het hout.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk zo met zinn vieren op een rij.....fijne zondag liefs Ria...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kringloop shoppen is leuk. In ieder geval, ik kom er ook graag. En zo af en toe kom ik iets leuks of handigs tegen dat ook met mij mee mag. Vooral het beertje en de plaid vind ik mooi! En die stoelen -> koopje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja dat van die foto met jasjes zat ik ook net te denken Conny. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ben je goed geslaagd bij de Kringloopwinkel. Echt leuke dingen en die stoelen zijn helemaal TOP. Geniet er lekker van. groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi geslaagd! En makkelijk in onderhoud lijkt me met die meiden,zo kun je tenminste eens lekker variëren met kleedjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow wat een koopje die relax zetels!
    Ik hou ook zo van kringloop shoppen...je mag er me gerust opsluiten....ik amuseer me er wel!
    liefs en fijne maandag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige koopjes. Die stoelen zien er ook mooi uit en als ze lekker zitten is het een super koopje. Wat heb je toch een schatjes. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben best wel bang voor honden (en dat voor een dochter van een dierenarts die nergens bang voor was/is) maar vind jullie honden zó lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. heerlijk lekker naar een kringloopwinkel weet dat in Alkmaar een echt hele grote zit wil daar graag een keer heen lijf trek het nog ff niet
    mooie lekkere stoelen zeg en ook de andere spulletjes heerlijk
    fijne week tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Staat er boyds op de beer, die verkoop ik namelijk in de winkel hier in Hoogeveen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. O wat een mooie stoelen! Ja kringlopen is ook favorit for us.SOmetimes there is all junk, but sometimes big surprises.
    O I love your girls! Give them a hug!
    Love, WIlma

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie stoelen, en dan de windekindje's ze zijn wel prachtig zo met zijn 4én.
    Hier is ons 2 de windekind net voor kerst aangekomen, zo'n heerlijk karakter wat zijn ze lief.

    Deboor

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, Liefs Marion